- Викладач: Зубриюк Сергій
- Викладач: Яроцький Ігор
Метою вивчення навчальної дисципліни «Організація виробництва та обслуговування» є набуття теоретичних знань із сучасної організації виробництва в закладах ресторанного господарства, які забезпечують формування у слухачтів організаторських здібностей, вмінь у вирішенні поставлених завдань в процесі виробничої діяльності, вивчення загальних закономірностей та сучасних методів організації виробничих процесів у закладах ресторанного господарства.
Після вивчення курсу слухачі мають
Знати: кваліфікаційні вимоги до професійних працівників різних розрядів з професії; класифікацію закладів підприємств ресторанного господарства; характеристику типів підприємств, специфіку їх роботи; організацію виробництва кондитерського цеху, його призначення, характеристики; організацію постачання підприємств галузі; знання основ проведення бракеражу виробів.
Уміти: поєднувати торгівельні та виробничі функції; організувати
робоче місце відповідно до типу виконання робіт
- Викладач: Вознюк Олеся
- Викладач: Зубік Валентина
- Викладач: Сажина Тамара
- Викладач: Красовський Віктор
- Викладач: Сирочук Наталія